امین اسدی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌ها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه می‌شود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه می‌شود که از له کردن و برداشت کنه‌ها با دست جلوگیری کنند و همواره افراد در کشتارگاه‌ها از پوشش‌های محافظتی برای کشتار استفاده کنند.

بخوانید:  کروکی برخط به کمک شناسایی نقاط حادثه‌خیز می‌آید



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *