نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
شهریار حیدری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره اقدام دولت پاکستان در تروریستی اعلام کردن لشکر زینبیون گفت: گروههایی در کشورهای دیگر برای مبارزه با تروریسم به صورت خودجوش تحت نام زینبیون و فاطمیون تشکیل شدند که با توجه دغدغههای مذهبیشان و نفوذ داعش در منطقه برای مبارزه با داعش شکل گرفتند و غیر از مبارزه با تروریسم هدفی نداشتند.
وی ادامه داد: هنوز کارکردهای داعش از بین نرفته و در هر نقطهای ممکن است عملیات تروریستی انجام دهند و به خیلی از زیرساختهای عراق و سوریه آسیب رساندند.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس بیان کرد: لشکر زینبیون از مردم پاکستان و لشکر فاطمیون از افغانستان و از ایران هم گروههای مختلفی برای مبارزه با تروریسم آماده شدند و بنا به درخواست سوریه و عراق این لشکرها وارد مبارزه با داعش شدند.
حیدری اظهار کرد: تروریستی خواندن لشکر زینبیون توسط دولت پاکستان آسیبی به امنیت خود پاکستان است، چون در هر جایی که زمینه فراهم باشد تروریستها آسیب میرسانند. دولت خاصی متولی لشکر زینبیون نیست و تحریم کردن و تروریست خواندن زینبیون متاثر از جریان لابی عربی-صهیونیستی است که بر دولت پاکستان اثر میگذارند.
وی افزود: لشکر زینبیون بهغیر از جان دادن برای امنیت هیچ اقدامی خلاف قانونی انجام نداده است و اثرات کار زینبیون جهانی، ملی و منطقهای است لذا باید مورد تقدیر قرار بگیرند نه اینکه تروریست خوانده شوند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: فلسفه تشکیل لشکر زینبیون مبارزه با تروریسم است و در این مسیر جان خود را هم تقدیم کردند.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس تصریح کرد: ایران بنا به وظیفهای که در قبال جهان اسلام دارد برای کمک به امنیت کشورهای منطقه مثل عراق و سوریه با دولت این کشورها همکاری میکرد کمااینکه هنوز هم به مقابله با جریانهای تروریستی میپردازد.
وی ادامه داد: مقابله با تروریسم بینالمللی مثل مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکاست البته جریان داعش کاملا توسط آمریکا و اسرائیل هدایت، حمایت و سازماندهی میشود.
حیدری بیان کرد: کشورهایی بودند که دولتهایشان بهطور مستقیم محور لشکر زینبیون و فاطمیون مثل افغانستان و پاکستان نشدند لذا نیاز به ساماندهی این گروهها بود ضمن اینکه کاملا خودجوش تشکیل شدند بنابراین جمهوری اسلامی ایران محور مبارزه با تروریسم و داعش بود به همین دلیل فکر میکنند که این لشکرها توسط ایران حمایت میشوند.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس افزود: بر فرض هم که ایران هدایتگر لشکر زینبیون و فاطمیون باشد چه اشکالی برای امنیت افغانستان و پاکستان دارد. قطعبهیقین اعضای آن از ملت افغانستان و پاکستان هستند و اعتقاد به نظم و مقابله با تروریسم دارند لذا این تفکر برای هیچ دولتی آسیب نیست مگر توسط برخی از کشورها و رژیمهای منطقه، اسرائیل و آمریکا که حامی داعش شدند.
وی گفت: کارکرد لشکر زینبیون مورد نگرانی سازمانهای تروریستی است که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ساماندهی میشد بنابراین اثرات اسرائیل، آمریکا و برخی از دولتهای عربی بر پاکستان باعث شده تا لشکر زینبیون را جریان تروریستی بنامد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: از اصل و اساس اشتباه است که لشکر زینبیون را تروریست بخوانند، چون در حال مبارزه با تروریست هستند و تا الان تعداد زیادی از لشکر زینبیون شهید شدند بدون اینکه هیچگونه چشمداشتی برای گرفتن دستمزد و پاداش داشته باشند.
حیدری گفت: پاکستان متاثر از سیاستهای منطقهای و سرویسهای جاسوسی مختلفی است که در این کشور فعالیت دارند مثل سرویسهای جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی از کشورهای عربی منطقه که خیلی از این سرویسها علیه ایران هستند و به گروه جیشالظلم خدمات و آموزش دادند و پاکستان هم مستقیم و غیرمستقیم از جیشالظلم حمایت کرده است لذا پاکستان، چون تحت تاثیر سیاستهای منطقهای آنهاست رفتار ناشیانه و نامتعارفی انجام میدهد.