مهدی رجبی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو قارچ درجه یک سرمزرعه ۷۰ تا ۸۰ هزارتومان و درجه دو ۶۰ تا ۷۰ هزارتومان است که حداکثر با نرخ ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزارتومان در خرده فروشی باید عرضه شود.

به گفته او، با توجه به افزایش تعداد واحدهای جدید ۵ تا ۱۵ هزارتن به میزان تولید افزوده خواهد شد.

رجبی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۵ هزارتن برسد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ با بیان اینکه صادرات قارچ بصورت سنتی در حال انجام است، افزود: با فراهم شدن امکانات صادرات، توان صادرات ۶۰ تن قارچ در روز به بازارهای هدف وجود دارد.

او با اشاره به اصلاح قیمت قارچ گفت: با توجه به نوسان نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی و همچنین مشخص نشدن قیمت نهاده‌ها، هنوز به جمع بندی در خصوص اصلاح قیمت قارچ نرسیدیم. اما پیش‌بینی می‌شود که بین ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته باشیم.

بخوانید:  صادرات تا سقف یک میلیون دلار از رفع تعهد ارزی معاف می‌شود



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *