دونر مرغ یک روش پخت مرغ ترکی است که در این روش با استفاده از نان لواش و نازک این مرغ و دیگر مواد اولیه تبدیل به ساندویج می شوند. البته به دلخواه می توان از نان های دیگری استفاده کرد اما روش پخت اصلی با استفاده از نان لواش است. این غذای سادگی در حین خوشمزه بودن می باشد که بسیار مناسب برای وعده شام و ناهار است. طرز تهیه دونر مرغ در این مطلب قرار دارد.
کویسادیلای مرغ، پاکوره مرغ و سولفه مرغ از جمله غذاهایی هستند که با استفاده از مرغ تهیه می شود. همانطور که می دانید با مرغ می توان انواع غذاهای ملل و یا رستورانی را تهیه کرد. با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توانید طرز تهیه این سه غذا لذیذ و خوش طعم با مرغ را مشاهده نمایید. دونر مرغ درا به همراه انواع سبزیجات، انواع سالاد و انواع نان سرو کنید.
مواد لازم
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- ماست ۲ قاشق غذا خوری
- رب ۱ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- خیارشور به مقدار لازم
- پودر بیبر به مقدار لازم
- نان لواش به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- پودر پاپریکا به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه دونر مرغ خوش طعم ترکی
ابتدا برای تهیه دونر مرغ ترکی باید مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و به صورت ورقه ای برش دهید. این کار زمانی که مرغ یخ زده است راحت تر انجام می شود. سپس در ظرفی گود و مناسب رب و ماست را با هم مخلوط کنید. حالا روغن زیتون هم بی افزایید و تا حد مخلوط شدن هم بزنید.
در ادامه سیر را با استفاده از چاقویی به صورت ساطوری خرد کرده و یا می توان با رنده، رنده کرد. سیر را به مواد اضافه کنید. سپس ادویه ها از جمله پودر بیبر، نمک و فلفل را به کاسه بی افزایید. مواد درون کاسه را به خوبی و تا حدی که به صورت کامل یک دست شود هم بزنید.
پس از یک دست شدن مواد، مرغ های برش داده شده را در سس به دست آمده بریزید و با دست مرغ را به سس آغشته کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و کاسه را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید. سب زمینی ها را پوست گرفته و صورت خلالی خرد کنید.
سیب زمینی های خلالی شده را در تابه ای مناسب با کمی روغن سرخ کنید. سپس تابه ای دیگر را با مقداری روغن بر روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن، مرغ های طعم دار شده را در تابه به خوبی سرخ کنید. پس از سرخ شدن یک رو، روی دیگر مرغ را هم برگردانید.
در ظرفی کوچک مقداری روغن و پودر پاپریکا بریزید و با هم مخلوط کنید. با استفاده از فرچه نان لواش را با مخلط روغن و پاپریکا رومال کنید. گوجه فرنگی و خیار شور را خرد نمایید و جعفری تازه را هم خرد کنید. سپس نان لواش را بردارید و یک لایه سیب زمینی بریزید.
در نان لواش چند برش گوجه فرنگی، خیار شور، جعفری خرد شده پیاز خلالی شده بریزید. مرغ های پخته شده را هم بر روی نان لواش بگذارید و نان را رول کنید. دونر مرغ را در تابه ای بدون روغن قرار دهید تا خودش را بگیرد و بهتر پخته شود. در آخر دونر مرغ خوش طعم خود را سرو کنید. نوش جان.
منبع : آرگا