یکی از محبوب ترین غذاهای روسیه ای در بین مردم ایران انواع پیراشکی ها می باشد. پیراشکی را می توان با مواد های اولیه متفاوتی از جمله سبزیجات، گوشت چرخ کرده و انواع غذاهای دریایی مانند میگو و یا حتی ماهی تهیه کرد. پیراشکی میگو یکی از خوشمزه ترین پیراشکی با مواد اولیه مقوی می باشد. طرز تهیه پیراشکی میگو با روشی ساده و طعمی بی نظیر در این مطلب قرار داد.

پیراشکی عربی، پیراشکی بادمجان و پیراشکی مرغ سه تای دیگر از انواع پیراشکی لذیذ می باشند که به سادگی در منزل تهیه می شوند و می توان از انواع پیراشکی به عنوان غذای اصلی و یا حتی پیش غذا استفاده کرد. برای تهیه این سه پیراشکی خوش طعم بر روی لینک های قرار گرفته شده کلیک نمایید. همانطور که می دانید انواع پیراشکی را می توان با سس های مختلف سرو کرد.

بخوانید:  طرز تهیه پیتزا دیترویت با رسپی مخصوص رستوران ها

پیراشکی میگو لذیذ

مواد لازم

  • میگو ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • سس فلفلی یا تند ۲ قاشق چای خوری
  • پودر تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری
  •  ذرت ۱/۲ پیمانه
  • نان پیراشکی ۱۵ عدد
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر کاری ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی میگو با روش اصلی

برای تهیه این پیراشکی میگو هم می توان در منزل خمیر تهیه کرد و هم از خمیر های آماده استفاده کرد. برای تهیه مواد داخل پیراشکی باید پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. در ادامه با مقدار کمی روغن پیاز را تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی رنگ شود.

در ادامه باید سیب زمینی ها را هم پوست بگیرید و به صورت نگینی و یا همان مکعبی خرد کنید. حالا سیب زمینی را به تابه بی افزایید و برای ملایم شدن سیب زمینی ها درب تابه را بگذارید. پس از اینکه سیب زمینی ها پخته و نرم شدند درب تابه را بردارید.

بخوانید:  ۴۰ ایده تزیین شله زرد ۱۴۰۳ با خلاقیت های زیبا

میگو ها را به خوبی بشویید و به روش خود پوست میگو را بکنید. سپس میگو را به همراه تمام ادویه ها از جمله فلفل قرمز، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر کاری، پودر سیر و سس تند را به تابه اضافه کنید. میگو ها را بشتر از ۷ دقیقه تفت ندهید و کنار بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی میگو لذیذ

خمیر پیراشکی را پهن کنید و از مقداری مواد میگو به خمیر بی افزایید و روی دیگر خمیر را بر روی دیگر بگذارید. با چنگال سفت کنید و سپس به دلخواه می توان روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ رومال کرد. پیراشکی را در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و یا در صورت نبود فر می توان در تابه ای مناسب و کوچک پیراشکی ها را سرخ کرد. نوش جان.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *