کاپ کیک سیب یکی از خوش عطر و طعم ترین نوع کاپ کیک می باشد که به راحتی تهیه می شود. این کاپ کیک با استفاده از تکه های سیب تهیه شده که باعث متفاوت بودن کاپ کیک می شود. برای تزئین هم می توان از سیب و یا حتی به دلخواه از خامه فرم گرفته شده استفاده کرد. طرز تهیه کاپ کیک سیب با روشی ساده و طعم و عطری دلنشین در این مطلب قرار گرفته شده است.

کیک سیب موز، کیک فرشته و کیک هویج شکلاتی سه نوع کیکی می باشند که بسیار مناسب برای وعده هایی مانند عصرانه، انواع دورهمی و یا حتی جشن های تولد است. با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توان طرز تهیه این سه کیک خوش طعم و متفاوت را مشاهده کرد. برای تزئین کاپ کیک سیب همانطور که گفته ایم می توان از خامه فرم گرفته شده و یا حتی تکه های شکلات و سیب به دلخواه استفاده کرد.

بخوانید:  طرز تهیه کرم شکلاتی مخصوص فیلینگ با روشی آسان

کاپ کیک سیب و دارچین

مواد لازم

  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیب ۱ عدد
  • شیر ۲/۳ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری برای تزئین
  • شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری برای تزئین

کاپ کیک سیب با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاپ کیک سیب با عطری فوق العاده

ابتدا برای تهیه کاپ کیک باید کره را چند دقیقه بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در حین تهیه مواد کاپ کیک گرم شود. حالا در کاسه ای گود کره را به همراه شکر بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید.

پس از گذشت ۵ دقیقه هم زدن ۲ عدد تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و دوباره به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا دارای موادی کرمی رنگ و کش دار شوید. در ظرف آرد، وانیل و پودر دارچین را مخلوط کنید. حالا باید این ترکیب را ۳ بار الک کرده و کم کم به همراه شیر به کاسه بی افزایید.

بخوانید:  طرز تهیه فیله ماهی خوشمزه با دو روش متفاوت

پس از افزودن آرد با همزن در حدی که مواد کاپ کیک مخلوط شود، هم بزنید. در ادامه پوست سیب را بگیرید و سیب را به صورت نگینی خرد نمایید. حالا باید سیب خرد شده را به کاسه مواد کاپ کیک اضافه کنید و با استفاده از لیسک در حدی که مواد کامل مخلوط شوند، هم بزنید.

طرز تهیه کاپ کیک سیب

درون قالب های مافین را با استفاده از کپسول پر کنید. ۲/۳ قالب را با استفاده از مواد پر کنید. برای تزئین می توان شکر را با دارچین مخلوط کرد و بر روی کاپ کیک ها ریخت و یا زمانی که کاپ کیک ها به خوبی پختند مقداری خامه ریخت. مافین ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و پس از گذشت این مدت می توان کاپ کیک های خود را سرو کرد. نوش جان.

 

منبع : آرگا



Source link

بخوانید:  طرز تهیه پای قارچ خوشمزه و لذیذ
سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *