کوفته کاری هندی یکی از انواع کوفته‌ های ویژه و خوشمزه بوده که می‌ توانید در این بخش با نحوه تهیه آن آشنا شوید. شما می‌ توانید در این بخش طرز تهیه کوفته کاری هندی را مطالعه کنید.

برای داشتن انواع از کوفته های خانگی خوشمزه می‌ توانید در این بخش همراه ما باشید و رسپی یک کوفته ویژه را مطالعه کنید. طرز تهیه کوفته مرغ و کوفته سماق با طعم های متنوع را در این بخش بخوانید.

مراحل تهیه کوفته کاری هندی

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۲ عدد
  • ادویه کاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۱/۲ پیمانه
  • زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
  • گشنیز خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه: ۲ عدد
  • زنجبیل تازه: ۱ قاشق چای خوری
  • آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • عصاره گوشت: ۱ عدد
  • فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کاری هندی:

برای آماده کردن این کوفته ویژه و خوشمزه باید ابتدا پیازها را رنده کرده و کمی فشار داده تا آب اضافی آنها خارج شود. مقدار گوشت چرخی نمک و فلفل سیاه به مواد خود اضافه کنید. شما می‌ توانید از کمی ادویه کاری برای مزه‌ دار کردن این کوفته‌ ها نیز استفاده نمایید. در صورتی که می‌خواهید، کوفته‌ های شما کمی منسجم‌ تر شود. می‌ توانید از مقداری آرد و یا آرد نخودچی استفاده کنید.

بخوانید:  طرز تهیه کرپ بادمجان خوش طعم و محبوب

روش تهیه کوفته کاری هندی

حالا نوبت به سرخ کردن کوفته‌ ها می‌ رسد. کوفته‌ ها را درون مقداری روغن به اندازه یک گردو برداشته و سرخ کنید. بعد از اینکه کوفته‌ ها دو طرف آن سرخ شد، باید از خارج کنید.

حالا در این مرحله نوبت به آماده کردن سس مواد شما می‌ رسد. در این بخش باید یک پیاز را رنده کرده و درون تابه با مقدار روغن تفت دهید تا پیازها سبک شود. کمی آرد به مواد افزوده تا بوی خامی آرد از بین برود. در این قسمت مقداری سیر را رنده کرده و به مواد خود اضافه کنید. تازه رنده کرده و به مواد بزنید. حالا کمی پودر گشنیز و گوجه فرنگی رنده شده را درون مواد ریخته و زمان دهید تا کمی تفت بخورد.

بعد از اینکه این سس شما به غلظت لازم رسید، مقداری خامه به آن اضافه کرده و هم زده تا یکدست و رقیق شود. حالا می‌ توانید از مقداری عصاره گوشت درون مواد خود استفاده کنید. کوفته‌ های تهیه شده را درون سس قرار داده و درب تابه را بگذارید و زمان دهید تا با حرارت سس کمی مزه‌ دار شود.

بخوانید:  طرز تهیه حلوا دهین سنتی با دستور سرآشپزهای نجف

طرز تهیه کوفته کاری هندی

در این مرحله از طرز تهیه کوفته کاری هندی می‌ توانید مقدار فلفل تند با آن اضافه کنید. افزودن فلفل در این کوفته‌ ها بستگی به ذائقه شما داشته و در صورت دلخواه می‌ توانید فلفل را در آن حذف کنید. شما می‌ توانید از سبزیجات‌های دلخواه نیز درون این مواد استفاده کنید.

این کوفته یکی از کوفته‌ های محبوب بین المللی بوده و می‌ توانید با نان و یا برنج آن را سرو کنید. این کوفته ویژه را می‌توانید با مقدار جعفری ساطوری شده تزیین کرده و سرو نمایید.

منبع : آرگا



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *